Zwemvijver Bergen op Zoom

Wat de kosten voor het aanleggen van een zwemvijver in de omgeving van Bergen op Zoom zijn, is mede afhankelijk van uw wensen. Wilt u een organische of strakke vorm? Een grote of kleine vijver? En wilt u een ontwerp met of zonder beplanting? De ontwerpers van Tuintechniek Van Rijswijk brengen deze wensen en meer graag helder voor u in kaart.

De kosten voor het aanleggen van een zwemvijver in de regio Bergen op Zoom

Wat voor wensen u ook heeft, wij verwerken ze graag in een ontwerp op maat. Kies uit verschillende materialen zoals beton, folie en metselwerk. Zuiver het water door middel van fraaie lavastenen en kies uit een divers aanbod aan beplanting, zoals de gele lis en de kalmoes. Naar wat voor soort vijver gaat uw voorkeur uit?

Voeg een rustiek element toe aan uw tuin

Een groot voordeel van het aanleggen van een zwemvijver in of nabij Bergen op Zoom, is dat de vijver perfect opgaat in uw groene buitenruimte. Of u nu een grote of kleine ruimte ter beschikking heeft, dankzij onze jarenlange ervaring bent u ervan verzekerd dat u voor aantrekkelijke kosten een zwemvijver in de regio Bergen op Zoom laat aanleggen.

Creativiteit en daadkracht staan centraal

Graag plannen we een persoonlijk gesprek met u in, om zodoende onder meer de kosten van een zwemvijver in de regio Bergen op Zoom te bespreken. Dit gesprek plant u in door te bellen naar 0164-683809. Heeft u voorafgaand vragen over onze zwemvijvers? Ook in dat geval staan we u graag telefonisch te woord.

Contact