Kosten zwemvijver Bergen op Zoom

 

U wilt een zwemvijver in Bergen op Zoom laten aanleggen. Maar wat zijn de kosten hiervoor? Dat hangt uiteraard van uw wensen af. Wilt u een organische of strakke vorm? Een grote of kleine vijver? En wilt u een ontwerp met of zonder beplanting? De ontwerpers van Tuintechniek Van Rijswijk brengen deze wensen graag voor u in kaart waarna u een helder overzicht van de kosten voor een zwemvijver in Bergen op Zoom ontvangt.

Hoe moet uw zwemvijver in Bergen op Zoom eruit komen te zien?

Wat voor wensen u ook heeft, wij verwerken ze graag in een ontwerp op maat. Kies uit verschillende materialen zoals beton, folie en metselwerk. Zuiver het water door middel van fraaie lavastenen en kies uit een divers aanbod aan beplanting, zoals de gele lis en de kalmoes. Naar wat voor soort vijver gaat uw voorkeur uit?

Voeg een rustiek element toe aan uw tuin

Een groot voordeel van het aanleggen van een zwemvijver in of na bij Bergen op Zoom, is dat de vijver perfect opgaat in uw groene buitenruimte. Of u nu een grote of kleine ruimte ter beschikking heeft, dankzij onze jarenlange ervaring bent u ervan verzekerd dat u voor aantrekkelijke kosten een zwemvijver in de regio Bergen op Zoom laat aanleggen.

Zo heeft u lang plezier van uw zwemvijver

Wanneer uw zwemvijver is aangelegd, wilt u hier natuurlijk jarenlang plezier van hebben. Daarom is het belangrijk om uw zwemvijver goed te onderhouden. Verwijder driemaal per jaar de bladeren uit het water, sneeuw op een dichtgevroren vijver en dun zuurstofplanten uit.

Vijver aanleggen? Plan een gesprek in!

Graag plannen we een persoonlijk gesprek met u in, om uw wensen en de kosten van een zwemvijver in de regio Bergen op Zoom te bespreken. Hiervoor belt u naar 0164-683809. Heeft u voorafgaand vragen over onze zwemvijvers? Ook in dat geval staan we u graag telefonisch te woord.

Contact