Wellness tuin in Roosendaal

Als u graag tot rust komt in uw tuin, laat u een wellness tuin aanleggen bij uw woning in Roosendaal of omgeving. Bij Tuintechniek van Rijswijk uit Halsteren staan we voor u klaar als u uw tuin wilt laten aanleggen, ontwerpen of volledig wilt laten ombouwen. Heeft u een idee voor ogen of heeft u hulp van ons nodig om een ontwerp te bedenken? Dan helpen we u graag.

Uw wellness tuin in Roosendaal als verlengstuk van uw woning

Heeft u een prachtig huis, maar kan de tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is een wellness tuin laten aanleggen bij uw woning in Roosendaal misschien wel een perfect idee. Door onze jarenlange ervaring en professionaliteit weten we precies wat de mogelijkheden zijn in uw tuin. We maken uiteraard eerst een ontwerp en gaan na uw goedkeuring voor u aan de slag met de tuinaanleg. Tevens rekent u bij ons op een totaalservice. In uw tuin kunt u onder andere een natuurlijke vijver laten aanleggen. Wij bestraten uw hele tuin, zorgen voor de juiste beplanting en garanderen u een perfecte afwerking.

Bel ons op en laat uw tuin ombouwen tot uw pronkstuk

Ziet u het wel zitten om een wellness tuin aan te laten leggen bij uw woning in Roosendaal? Dan neemt u eenvoudig contact met ons bedrijf uit Halsteren op om een afspraak in te plannen. Uiteraard kunt u ons ook bereiken voor meer informatie over het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin. Bel naar het nummer 0164-683809 of stuur een e-mail naar info@tuintechniek.nl.

Contact