Wellness tuin in Bergen op Zoom

Creatief ontwerp

Aanleg van uw tuin

Onderhoudscontracten

Heeft u een droom om een wellness tuin te laten aanleggen bij uw woning in regio Bergen op Zoom? Dan staat Tuintechniek Van Rijkswijk voor u klaar om uw dromen te realiseren. Wij zijn uw professionele lokale hovenier uit Halsteren, nabij Bergen op Zoom. Al jarenlang helpen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u uw tuin in goede conditie houden?

Een wellness tuin in Bergen op Zoom op maat gemaakt

Bij hoveniersbedrijf Tuintechniek van Rijswijk uit Halsteren bent u in deskundige handen wanneer u een wellness tuin wilt laten aanleggen in regio Bergen op Zoom. Als hovenier voeren we diverse soorten werkzaamheden uit, zoals een complexe tuinaanleg of relatief eenvoudige projecten. Wij leveren maatwerk van zeer hoogwaardige kwaliteit en kunnen vrijwel al uw tuinwensen voor u realiseren. Belangrijke elementen die onze bedrijfsvoering typeren zijn:

  • Producten van topkwaliteit
  • Vakkennis
  • Doelmatige communicatie
  • Moderne apparatuur
  • Degelijke materialen
  • Professioneel personeel

Hiermee bent u altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat: een mooie wellness tuin in Bergen op Zoom of Roosendaal waar u heerlijk in kunt ontspannen. Hoe ziet uw ideale tuin eruit? Laat het ons weten en wij gaan ons best doen uw wensen te verwezenlijken.

Laat uw wellness tuin ontwerpen door de architect nabij Bergen op Zoom

Neemt u voor meer informatie over het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van een wellness tuin in Bergen op Zoom of omgeving gerust contact met ons op. Wij stellen graag geheel vrijblijvend voor u een prijsopgave op zodat u direct weet waar u aan toe bent. Bel naar nummer 0164-683809 of stuur een e-mail naar info@tuintechniek.nl.

Contact