Laat vakkundig een vijver aanleggen in uw tuin in Bergen op Zoom

Door een vijver te laten aanleggen in uw tuin in Bergen op Zoom, creëert u een prachtig element dat ieder seizoen zijn charme houdt. De waterplanten veranderen namelijk voortdurend en in de winter geniet u van een prachtig ijsoppervlak. Wij van Tuintechniek Van Rijswijk hebben jaren ervaring met tuinontwerp en -aanleg en helpen u graag bij het realiseren van uw droomvijver.

Laat een vijver aanleggen die aan al uw wensen voldoet

Bij het aanleggen van een vijver komt veel kijken. Natuurlijk moet er een vijver gegraven worden, maar ook is het belangrijk de juiste beplanting aan te brengen en eventueel geschikte vissen in de vijver te plaatsen. Wij luisteren goed naar uw wensen en geven u graag deskundig en persoonlijk advies. Zo krijgt u zeker een mooie vijver of natuurlijke zwemvijver in uw tuin in Bergen op Zoom waar u jaren van geniet.

Neem contact op bij interesse of vragen

Wil u graag door ons een vijver of zelfs een hele nieuwe tuin laten aanleggen? Bekijk dan foto’s van voltooide projecten om inspiratie op te doen en neem contact met ons op door te bellen naar 0164-683809. Ook wanneer u vragen heeft over onze diensten, kunt u die telefonisch aan ons stellen of tijdens openingstijden langskomen bij onze vestiging in Halsteren, nabij Bergen op Zoom. U bent van harte welkom.

Contact