Vijver aanleggen Breda

Steeds meer mensen laten een vijver aanleggen, bijvoorbeeld in Breda. En dat is niet zo vreemd. U heeft bij Tuintechniek Van Rijswijk een ruime keuze op het gebied van beplanting en de vorm is vrij te bepalen. Daarnaast draagt u ook een duurzaam steentje bij aan het milieu, aangezien er geen gebruik wordt gemaakt van chemische toevoegingen. Interesse? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Waarom een vijver aanleggen in de regio van Breda een slimme keuze is

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van zwemvijvers in tal van afmetingen en vormen. Door te kiezen voor een zwemvijver, profiteert u van aanzienlijk meer voordelen ten opzichte van een zwembad. U bent minder tijd en kosten kwijt, zuivering vindt plaats op een natuurlijke manier en de zwemvijver gaat naadloos op in uw groene buitenruimte.

Uw wensen brengen wij in kaart

Voordat we een vijver gaan aanleggen bij u in Breda of omgeving, brengen we eerst graag uw wensen in kaart. Zo bespreken we onder andere:

  • Hoeveelheid zon die op het water schijnt
  • Beplanting
  • Locatie ten opzichte van terras
  • Ligging

Plan een kennismakingsgesprek in

De mogelijkheden op het gebied van zwemvijvers zijn zeer gevarieerd. Bekijk alvast onze gerealiseerde projecten online. Ziet u een zwemvijver die u in soortgelijke versie wilt aanleggen in Breda of omgeving? Of wilt u graag advies ontvangen? Laat het ons weten tijdens een kennismakingsgesprek. Voor het inplannen van dit gesprek, of het stellen van vragen, belt u naar 0164-683809.

Contact