Tuinontwerp in Bergen op Zoom

Creatief ontwerp

Aanleg van uw tuin

Onderhoudscontracten

Het is een goede keuze om een tuinontwerp te laten maken door een expert in Bergen op Zoom. Bij Tuintechniek van Rijswijk uit Halsteren houden we ons bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, bedrijfstuinen en schooltuinen. Wij zorgen ervoor dat alles in uw tuin mooi op elkaar is afgestemd en dat uw tuin precies wordt zoals u hem wilt.

Een juist tuinontwerp door een expert in Bergen op Zoom is belangrijk

Als u besluit zelf uw tuin aan te leggen zonder een professioneel tuinontwerp van ons uit Bergen op Zoom, kan het gebeuren dat uw tuin er minder mooi en efficiënt uit komt te zien zoals u dat voor ogen had. Wij kijken bij het maken van een tuinontwerp of de tuin een harmonieus geheel is en wij garanderen u een stabiele basis waar u jarenlang plezier van heeft. Wij helpen uw wensen te bundelen tot één ontwerp en houden ons oog op praktische zaken, waardoor uw tuin leefbaar is. Wilt u bijvoorbeeld een buitenkamer van hout? Dan zorgen wij ervoor dat deze uw licht niet blokkeert. Als hoveniersbedrijf weten we precies wat een tuin nodig heeft en kunnen we u meteen zeggen hoeveel de aanleg ongeveer zal kosten. Wilt u bijvoorbeeld een zwemvijver aan laten leggen? Dan weten wij wat de materiaal- en bouwkosten hiervoor zijn. Dit nemen we dan op in het tuinontwerp voor uw tuin in Bergen op Zoom.

Wilt u uw tuin in goede conditie houden?

Maak een afspraak en geef uw tuinontwerp uit handen aan onze experts

Heeft u zelf al ideeën over hoe u uw tuin graag wilt hebben, maar weet u niet of uw ideeën praktisch zijn en goed uitgevoerd kunnen worden? Dan kijken wij er graag naar en maken we een uitgebreid tuinontwerp op schaal voor uw tuin in Bergen op Zoom. Als hovenier in Halsteren staan we altijd voor u klaar en adviseren we u tevens over zaken, zoals het onderhoud van uw tuin. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164-683809 of door een e-mail te sturen naar info@tuintechniek.nl.

Contact