Tuinonderhoud Roosendaal

 

Maak voor deskundig tuinonderhoud in Roosendaal te Brabant gebruik van de expertise van hoveniersbedrijf Tuintechniek Van Rijswijk. Wij leveren kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Al meer dan 30 jaar leveren wij maatwerk en zijn wij uw specialist op het gebied van tuinonderhoud, -aanleg en – ontwerp.

Goed tuinonderhoud in de omgeving van Roosendaal, in Brabant

Tuinonderhoud in Roosendaal en Bergen op Zoom laat u over aan dé tuinexpert in Brabant. Goed onderhoud is essentieel voor elke tuin. Tijdig snoeien en wieden van onkruid bepalen in grote mate de kwaliteit van uw tuin. Heeft u groene vingers en gaat u graag zelf aan de slag? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuin optimaal te onderhouden. U bestelt al uw tuinartikelen snel en eenvoudig in onze webshop. Besteedt u graag de werkzaamheden uit? Dat kan natuurlijk ook! Wilt u onze onderhoudsservice wekelijks, maandelijks of jaarlijks inschakelen? U vertelt ons uw wensen en wij stellen een persoonlijk plan van aanpak op. Zo weet u van tevoren wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Losse werkzaamheden tuinonderhoud in Bergen op Zoom en omstreken

Voor tuinonderhoud in Roosendaal en Bergen op Zoom kunt u gebruik maken van de vakkennis van Tuintechniek van Rijswijk. Wij bieden u de keuze uit losse werkzaamheden, eenmalig onderhoud en onderhoudscontracten. Onder losse werkzaamheden verstaan we onder andere het snoeiwerk, bemesting, onkruidbestrijding en het knippen van de hagen. Wilt u liever wekelijks, maandag of zelfs jaarlijks onderhoud laten plegen? Bij Tuintechniek van Rijswijk is het mogelijk!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over tuinonderhoud in Roosendaal en Bergen op Zoom te Brabant ontvangen door ons vakkundig hoveniersteam? Wij zijn bereikbaar per telefoon of per mail. Stuur een e-mail naar info@tuintechniek.nl of bel naar nummer 0164-683809. Wij staan u graag te woord. Of kom langs bij ons in Halsteren aan de Waterstraat 1B. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur geopend. U bent van harte welkom.

Contact