Tuinonderhoud Roosendaal

 

Maak voor deskundig tuinonderhoud in Roosendaal gebruik van de expertise van hoveniersbedrijf Tuintechniek Van Rijswijk uit Halsteren. Wij leveren kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Al meer dan 30 jaar leveren wij maatwerk en zijn wij uw specialist op het gebied van tuinonderhoud, -aanleg en – ontwerp.

Goed tuinonderhoud in de omgeving van Roosendaal

Tuinonderhoud in Roosendaal laat u over aan dé tuinexpert in Halsteren. Goed onderhoud is essentieel voor elke tuin. Tijdig snoeien en wieden van onkruid bepalen in grote mate de kwaliteit van uw tuin. Heeft u groene vingers en gaat u graag zelf aan de slag? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuin optimaal te onderhouden. U bestelt al uw tuinartikelen snel en eenvoudig in onze webshop. Besteedt u graag de werkzaamheden uit? Dat kan natuurlijk ook! Wilt u onze onderhoudsservice wekelijks, maandelijks of jaarlijks inschakelen? U vertelt ons uw wensen en wij stellen een persoonlijk plan van aanpak op. Zo weet u van tevoren wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

 

Losse werkzaamheden voor tuinonderhoud in Roosendaal en omstreken

Voor tuinonderhoud in Roosendaal kunt u gebruikmaken van de vakkennis van Tuintechniek van Rijswijk. Wij bieden u de keuze uit losse werkzaamheden, eenmalig onderhoud en onderhoudscontracten. Onder losse werkzaamheden verstaan we onder andere het snoeiwerk, bemesting, onkruidbestrijding en het knippen van de hagen. Wilt u liever wekelijks, maandag of zelfs jaarlijks onderhoud laten plegen? Bij Tuintechniek van Rijswijk is het mogelijk!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over tuinonderhoud in Roosendaal ontvangen door ons vakkundig hoveniersteam? Wij zijn bereikbaar per telefoon of per mail. Stuur een e-mail naar info@tuintechniek.nl of bel naar nummer 0164-683809. Wij staan u graag te woord. Of kom langs bij ons in Halsteren aan de Waterstraat 1B. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur geopend. U bent van harte welkom.

Contact