Tuinonderhoud in Bergen op Zoom

Een nieuwe tuin aanleggen is leuk, maar  goed tuinonderhoud is erg belangrijk om zo lang mogelijk te genieten van uw tuin in Bergen op Zoom. Gelukkig voeren wij bij Tuintechniek van Rijswijk uit Halsteren niet alleen het ontwerp en de aanleg van uw tuin uit, maar u kunt ook op ons rekenen als u een partij zoekt die uw tuin voorziet van tuinonderhoud in Bergen op Zoom.

Wat wordt er verstaan onder tuinonderhoud bij ons bedrijf in Bergen op Zoom?

Als u een mooie tuin heeft, wilt u deze natuurlijk graag zo houden. Daarom is goed tuinonderhoud zo belangrijk. Afhankelijk van de begroeiing en planten die u in uw tuin heeft, is er verschillend onderhoud vereist. Heeft u bijvoorbeeld gazon? Dan moet dit in het voorjaar geverticuteerd en ingezaaid worden. Uiteraard is het belangrijk dat u uw gazon regelmatig maait. Ook snoeiwerk valt onder tuinonderhoud en u zult uw klimop en taxus geregeld moeten scheren. Heeft u veel onkruid tussen uw sierbetegeling zitten? Dan halen we dat voor u weg. Kortom: wat uw tuin ook nodig heeft, u kunt ons inschakelen om het tuinonderhoud van uw tuin in Bergen op Zoom te verzorgen.

Schakel ons in en uw tuin zal weer zo goed als nieuw zijn

Wilt u ons hoveniersbedrijf inschakelen zodat uw tuin een goede onderhoudsbeurt krijgt? Of heeft u liever dat onze hovenier langskomt om een volledig nieuwe tuin voor u te ontwerpen en aan te leggen? Het kan allemaal bij ons bedrijf uit Halsteren. Neem nu contact met ons op voor een afspraak. U bereikt ons door te bellen naar 0164-683809 of door een e-mail te sturen naar info@tuintechniek.nl.

Contact