Tuinarchitect in Bergen op Zoom

Creatief ontwerp

Aanleg van uw tuin

Onderhoudscontracten

Als tuinarchitect in de omgeving van Bergen op Zoom ontwerpen we uw droomtuin van A tot Z en zorgen we er vervolgens voor dat deze volledig aangelegd wordt zoals op tekening. Bij Tuintechniek van Rijswijk uit Halsteren houden we altijd rekening met uw wensen en garanderen we u dat u trots zal zijn op de tuin die u heeft. Wij vertellen u er graag meer over.

Wat doen wij als tuinarchitect in Bergen op Zoom?

Als tuinarchitect in Halsteren, nabij Bergen op Zoom, houden wij ons bezig met tuinen en parken. Dit kan functioneel zijn, maar uiteraard ook decoratief. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Voor particulieren zorgen we voor de volledige tuinaanleg en het tuinonderhoud. Voor bedrijven kunt u denken aan het aanleggen van een bedrijfstuin. Ook als u wilt dat uw schooltuin volledig wordt gerenoveerd, staan wij voor u klaar. Als tuinarchitect in Bergen op Zoom kennen we alle kneepjes van het vak en weten we het hele proces, van ontwerp tot eindresultaat, perfect uit te voeren. Al veel klanten zijn u voorgegaan en genieten nu van hun prachtige droomtuin.

Wilt u uw tuin in goede conditie houden?

Schakel ons in voor uw project

Bent u toe aan een nieuwe tuin of wilt u een bedrijfstuin laten aanleggen? Dan staat onze tuinarchitect uit Bergen op Zoom voor u klaar om uw wensen te realiseren. U neemt in dit geval eerst contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen waarna we meteen aan de slag gaan om uw wensen in kaart te brengen. U bereikt ons door te bellen naar 0164-683809 of door een e-mail te sturen naar info@tuintechniek.nl.

Contact