Tuinadvies Bergen op Zoom

Win deskundig tuinadvies in bij de hovenier in de omgeving van Steenbergen en Bergen op Zoom: Tuintechniek Van Rijswijk uit Halsteren. Wij leveren maatwerk voor elk budget. Al meer dan 30 jaar zijn wij uw betrouwbare hovenier, gespecialiseerd in tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Wij werken met de nieuwste technieken, een vakkundig team en hebben de beschikking over een compleet wagenpark. Hierdoor zijn wij in staat vrijwel al uw tuinwensen voor u te realiseren en geven we u vrijblijvend tuinadvies voor uw tuin in Bergen op Zoom.

Persoonlijk tuinadvies door de hovenier nabij Bergen op Zoom en Steenbergen

Tuinadvies wint u in bij de beste hovenier van Bergen op Zoom. Wilt u eens wat anders met uw tuin maar weet u niet waar te beginnen? Laat u inspireren door onze ontwerpen. Soms kan alleen het plaatsen van een bloembak of de aanleg van een mooi terras al een wereld van verschil maken. Ook op het gebied van tuinonderhoud adviseren wij u graag. Zo bent u ervan verzekerd dat u gewassen jaar in jaar uit gezond blijven en zich van hun mooiste kant laten zien.

Tuinadvies over het onderhoud van uw tuin in Bergen op Zoom of Steenbergen

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw tuin, is het belangrijk dat u uw tuin goed onderhoud. Dit houdt in dat u regelmatig uw gazon maait, de hagen knipt, onkruidbestrijding toepast en snoeiwerk uitvoert. Uiteraard begrijpen wij dat u niet altijd de tijd hiervoor kunt vinden. Daarom bieden wij u onze onderhoudsservice aan. Dit kan eenmalig zijn, maar ook om de week, maand of een paar keer per jaar. Bent u geïnteresseerd in onze onderhoudsservice? Wij maken graag een plan van aanpak.

Neem contact met ons op voor meer informatie

U bestelt al uw tuinartikelen snel en eenvoudig in onze webshop. Heeft u vragen of wilt u tuinadvies van een deskundige hovenier gevestigd in de omgeving van Halsteren, Bergen op Zoom en Steenbergen? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@tuintechniek.nl of bel met één van onze medewerkers via nummer 0164-683809. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Contact