Wij verzorgen uw tuinaanleg in Bergen op Zoom

Creatief ontwerp

Aanleg van uw tuin

Onderhoudscontracten

Wilt u uw tuinaanleg laten verzorgen door een professioneel bedrijf uit de omgeving van Bergen op Zoom? Dan is Tuintechniek van Rijswijk uit Halsteren uw partner. Wij regelen namelijk alles rondom de aanleg van een nieuwe tuin of de renovatie van een bestaande tuin. U kiest er bij ons voor om uw hele tuin te veranderen of enkel delen aan te passen of toe te voegen. Wij vertellen u er graag meer over.

Wat kunnen wij voor u betekenen bij een complete tuinaanleg in Bergen op Zoom?

Al jarenlang houden wij ons bezig met het ontwerpen van tuinen en het omzetten van deze ontwerpen tot werkelijkheid. Er zijn al veel klanten u voorgegaan met het laten aanleggen van hun droomtuin. U kiest helemaal zelf wat u graag in uw tuin wilt zien, maar uiteraard zijn wij er om passend tuinadvies te geven. Als tuinarchitect gaan we vervolgens aan de slag uw hele tuin op papier te zetten. Gaat u akkoord? Dan kiest u ervoor dat wij uw tuinaanleg verzorgen in Bergen op Zoom. Ons hoveniersbedrijf nabij Steenbergen gaat hierbij uiterst zorgvuldig aan het werk. Wilt u bijvoorbeeld een terras laten aanleggen? Dan voeren we dit voor u uit. Ook als u een volledige houten buitenkamer wilt, staan wij voor u klaar. Geen enkele tuinaanleg is voor ons bedrijf uit Halsteren, nabij Bergen op Zoom te veel.

Wilt u uw tuin in goede conditie houden?

Laat ons uw wensen realiseren

Geeft u graag uw hele tuinaanleg in Bergen op Zoom uit handen aan een professioneel bedrijf? Wacht dan niet langer en plan een afspraak met ons in waarbij we rond de tafel zitten en uw wensen bespreken. Neem contact met ons op door te bellen naar 0164-683809 of stuur een e-mail naar info@tuintechniek.nl. Wij staan graag voor u klaar en zorgen dat uw tuin een plaatje wordt.

Contact