Strakke vijver aanleggen Bergen op Zoom

Creatief ontwerp

Aanleg van uw tuin

Onderhoudscontracten

Een strakke vijver aanleggen in uw tuin in Bergen op Zoom is door onze kennis en jarenlange ervaring geen enkel probleem. Een strakke vijver is duidelijk een gecreƫerd element, maar heeft dankzij het water en de waterplanten ook een natuurlijke uitstraling. Wat voor vorm u ook graag wilt, en hoe groot of klein de vijver ook moet zijn, wij van Tuintechniek Van Rijswijk uit Halsteren, nabij Bergen op Zoom, ontwerpen en realiseren precies de vijver die aan al uw wensen voldoet.

Een strakke vijver laten aanleggen door een expert

Een strakke vijver aanleggen is een van onze specialiteiten. We hebben hier veel ervaring mee en weten precies hoe wij een mooie vijver in uw tuin in Bergen op Zoom kunnen aanleggen. Hierbij luisteren we natuurlijk goed naar uw wensen en geven wij u deskundig advies, bijvoorbeeld over een goede ligging en geschikte waterplanten en vissen. Ook het realiseren van een zwemvijver behoort tot de mogelijkheden. Dan geniet u niet alleen van een mooi waterelement, maar ook van een persoonlijke zwemaccommodatie.

Wilt u uw tuin in goede conditie houden?

Interesse of vragen? Neem contact op

Wilt u een strakke vijver of een geheel nieuwe tuin door ons laten aanleggen? Of heeft u vragen over onze diensten en de mogelijkheden? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0164-683809. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze vestiging in Halsteren, in de buurt van Bergen op Zoom. Wij staan voor u klaar.

Contact