Onderhoud

U vindt bij Tuintechniek van Rijswijk alle vakkennis voor het in goede conditie houden van uw tuin. Voor het onderhouden van uw tuin biedt Tuintechniek van Rijswijk u de keuze uit losse werkzaamheden, eenmalig onderhoud en onderhoudscontracten.

Losse werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld zijn de aanpak van het gazon in het voorjaar, het snoeiwerk, bemesting, onkruidbestrijding of het knippen van de hagen. U kunt deze werkzaamheden ook combineren in een complete onderhoudsbeurt in voor- en /of najaar.
Dergelijke vormen van onderhoud kunnen eenmalig zijn, maar men kan ze ook wekelijks, maandelijks of een aantal keer per jaar terug laten keren op contractbasis.

U weet altijd van te voren wat de aanpak van uw tuin u gaat kosten, wat men precies gaat doen en wanneer. Ook als u het onderhoud van uw tuin compleet uit handen wilt geven, vindt u bij Tuintechniek Van Rijswijk maatwerk in contracten.

Contact

Neem contact met ons op!

Creativiteit en daadkrachten worden binnen ons bedrijf gecombineerd. We willen u maatwerk leveren en waar voor uw geld. Daarnaast hoeft u geen onnodige kosten te maken. We stellen u in staat met uw budget uw wensen zo optimaal mogelijk te realiseren. Bent u nieuwsgierig of Tuintechniek van Rijswijk iets voor u kan betekenen? Neem dan contact op. Of kom langs tijdens onze openingstijden.
Contactpagina