Natuurlijke zwemvijver Roosendaal

Laat u binnenkort een natuurlijke zwemvijver aanleggen in Roosendaal of omgeving? Door te kiezen voor Tuintechniek Van Rijswijk ontdekt u al snel dat de mogelijkheden zeer divers zijn. Van het ontwerp tot aan de plantkeuze en van de grootte van de zwemvijver tot aan de plaatsing van de vijver in uw tuin. Met jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren in wat er allemaal mogelijk is.

Waar moet uw natuurlijke zwemvijver in Roosendaal of omgeving aan voldoen?

De tuin is het verlengstuk van uw woning. Dit betekent dat ook uw zwemvijver naadloos aan moet sluiten op uw woonstijl. Daarom zijn zowel organische als moderne vormen bij ons geen enkel probleem. En wilt u graag veel beplanting rondom uw natuurlijke zwemvijver in Roosendaal of omgeving, of prefereert u een rand van beton? Laat het ons weten en wij bieden een ontwerp op maat.

Een breed aanbod aan planten

Wist u dat u bij ons kunt kiezen uit verschillende soorten beplanting? Hiermee weet u zeker dat de sfeer van uw natuurlijke zwemvijver in Roosendaal of omgeving perfect aansluit op uw tuin. Kies bijvoorbeeld voor fraaie waterplanten, planten die volledig onder het wateroppervlak leven of planten aan de vijverrand. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden als u belt naar 0164-683809.

Contact