Natuurlijke zwemvijver aanleggen in Roosendaal

Creatief ontwerp

Aanleg van uw tuin

Onderhoudscontracten

Laat u binnenkort een natuurlijke zwemvijver aanleggen in Roosendaal of omgeving? Door te kiezen voor Tuintechniek Van Rijswijk uit Halsteren ontdekt u al snel dat de mogelijkheden zeer divers zijn. Van het ontwerp tot aan de plantkeuze en van de grootte van de zwemvijver tot aan de plaatsing van de vijver in uw tuin. Met jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren in wat er allemaal mogelijk is.

Laat uw natuurlijke zwemvijver aanleggen in Roosendaal en geniet van de voordelen

De tuin is het verlengstuk van uw woning. Vooral in de zomermaanden zult u geregeld vaker in de tuin te vinden zijn dan in uw huis. Daarom is het belangrijk dat u een zwemvijver neemt die naadloos aansluit op uw woonstijl. Als u door ons een natuurlijke zwemvijver laat aanleggen bij uw woning in Roosendaal, weet u dat u een prachtig plaatje krijgt. Bij ons zijn zowel organische als moderne vormen geen enkel probleem. En wilt u graag veel beplanting rondom de natuurlijke zwemvijver die wij voor u aanleggen in Roosendaal of omgeving, of prefereert u een rand van beton? Laat het ons weten en wij bieden een ontwerp op maat.

Wilt u uw tuin in goede conditie houden?

Een breed aanbod aan planten

Wist u dat u bij ons bedrijf in Halsteren kunt kiezen uit verschillende soorten beplanting? Hiermee weet u zeker dat de sfeer van uw natuurlijke zwemvijver in Roosendaal of omgeving perfect aansluit op uw tuin. Kies bijvoorbeeld voor fraaie waterplanten, planten die volledig onder het wateroppervlak leven of planten aan de vijverrand. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden als u belt naar 0164-683809 of een e-mail stuurt naar info@tuintechniek.nl.

Contact