Natuurlijke vijver aanleggen

Een natuurlijke vijver aanleggen is een van de specialiteiten van Tuintechniek Van Rijswijk. Wij hebben hier al jaren ervaring mee en weten dan ook precies wat er bij de realisatie van dit project allemaal komt kijken. Van ontwerp tot aanleg; wij regelen het allemaal. Zo geniet u snel van een prachtige vijver die aan al uw eisen voldoet.

Een natuurlijke vijver laten aanleggen nabij Halsteren na goedkeuring van een persoonlijk ontwerp

Een natuurlijke vijver aanleggen, gebeurt uiteraard door ons en niet door Moeder Natuur. De vijver ontstaat kunstmatig, maar door de specifieke vormgeving en het gebruik van de juiste waterplanten, oogt de vijver heel natuurlijk. Het is alsof u bij een plaatselijk meer of beekje staat! Zelfs een zwemvijver met een natuurlijke uitstraling, behoort tot de mogelijkheden. Weet u al precies hoe uw vijver eruit moet komen te zien of heeft u nog geen idee? In beide gevallen staan wij voor u klaar. We luisteren goed naar uw wensen en maken een ontwerp, waarop u natuurlijk feedback kunt geven. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp, gaan we aan de slag in uw tuin. Hierdoor krijgt u zeker uw droomvijver.

Zet de eerste stap naar uw nieuwe tuin!

Of u nu een natuurlijke vijver, een ander tuinelement of zelfs een volledig nieuwe tuin door ons wilt laten aanleggen, wij doen het graag voor u. Neem bij interesse of vragen contact met ons op door te bellen naar 0164-683809 of kom langs bij onze vestiging in Halsteren. Wij verwelkomen u graag.

Contact