Hoveniersbedrijf Steenbergen

Zoekt u een hoveniersbedrijf in de omgeving van Steenbergen? Zoek dan niet verder en schakel Tuintechniek van Rijswijk in voor het ontwerp, de aanleg én onderhoud van uw tuin. Creativiteit en daadkrachten worden binnen ons bedrijf gecombineerd. We leveren maatwerk en waar voor uw geld. Bent u benieuwd wat de hovenier in de regio Steenbergen en Tholen voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

Hoveniersbedrijf realiseert uw droomtuin in omgeving Steenbergen

De tuinontwerpen van de hovenier nabij Tholen zijn zeer persoonlijk gericht. Wij komen gerust meerdere malen bij u langs om uitgebreid stil te staan bij de ontwerpfase, waarin uw wensen en dromen aan bod komen. Uw tuin is immers het verlengde van uw huis en u wilt daar met volle teugen van kunnen genieten. Wilt u de inrichting van uw tuin combineren met sierbestrating? Bij de hovenier in Halsteren, nabij Tholen, vindt u showrekken met diverse soorten sierbestrating. Loop eens een keer bij ons binnen. Wanneer alles naar wens is ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte voor de realisatie van uw ontwerp. En dat zónder onnodige kosten!

 

De hovenier nabij Tholen onderhoudt uw droomtuin

Staat het tuinontwerp vast? Dan starten we met het realiseren van uw droomtuin. Ons team van specialisten staat garant om van de grond rondom uw woning of bedrijf een ware oase te maken. Bij een nieuwe tuin komt ook tuinderhoud kijken. En dat is meer dan alleen onkruid wieden en de hagen knippen. Voor het onderhouden van uw tuin biedt het hoveniersbedrijf in de omgeving Steenbergen u de keuze uit losse werkzaamheden, eenmalig onderhoud en onderhoudscontracten.

Laat u verrassen door onze creativiteit

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in onze mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan telefonisch contact op via 0164-683809 of kom gezellig langs bij ons hoveniersbedrijf in Halsteren, nabij Steenbergen.

Contact