Dé hovenier nabij Tholen

Als hovenier nabij Tholen houden wij ons dagelijks bezig met het ontwerpen en het aanleggen van tuinen en andere groenvoorzieningen. Heeft u een woning waarbij de tuin een renovatie nodig heeft of wilt u gewoon een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Dan staan wij van Tuintechniek van Rijswijk uit Halsteren graag voor u klaar.

Als hovenier nabij Tholen houden we rekening met al uw wensen

Voor ons als hovenier nabij Tholen is geen enkele wens te groot. Samen kijken we wat u graag zou willen zien in uw tuin en afhankelijk van de grootte van uw tuin en de mogelijkheden, spelen we hierop in. Wilt u bijvoorbeeld een wellnesstuin laten aanleggen met een strakke vijver erin? Dan gaan wij voor u aan de slag. Wij houden ons bezig met zowel het tuinontwerp als de tuinaanleg. U hoeft dus voor uw hele tuin maar bij één partij te zijn en wij doen er alles aan om voor u een droomtuin te realiseren. Als u een tuinkamer op maat wilt laten maken, is dat dus geen enkel probleem voor onze hovenier uit Halsteren, nabij Tholen.

Bel ons op en laat u adviseren door professionals

Heeft u voorafgaand aan de tuinaanleg nog advies nodig van onze hovenier nabij Tholen? Dat kan natuurlijk ook. Wij staan ook voor u klaar als u vragen heeft over de mogelijkheden en wilt weten hoe u uw tuin moet onderhouden. U bereikt ons in dat geval door een e-mail te sturen naar info@tuintechniek.nl of te bellen naar 0164-683809.

Contact