Buitenkamer hout

 

Een buitenkamer van hout geeft uw tuin een mooie uitstraling en zorgt ervoor dat de tuin een verlengstuk is van uw woning. De medewerkers van Tuintechniek Van Rijswijk in Halsteren leveren advies op maat, maken voor u een ontwerp maar leggen ook een complete buitenkamer voor u aan.

Een buitenkamer van hout op maat gemaakt in de omgeving van Halsteren

Buitenkamers van hout, kunnen door Tuintechniek van Rijswijk vervaardigd worden met een vloer van Opti-Wood profielplanken. Dit is een hoogwaardig houtcomposiet van houtmeel en kunststof die uw buitenkamer een warme uitstraling geven. Maar bij Tuintechniek van Rijswijk zit u niet vast aan een bepaalde stijl. In overleg is alles mogelijk. Wij verwerken uw wensen tot een creatief ontwerp. Hebt u interesse en wilt u een houten buitenkamer door Tuintechniek van Rijswijk laten ontwerpen en aanleggen? Neem dan contact met ons op, zodat er spoedig een gesprek kan worden ingepland.

Heeft u vragen?

Tuintechniek Van Rijswijk is op werkdagen te bereiken op het telefoonnummer 0164-683809. Hier kunt u tevens terecht met al uw vragen. Wilt u meer informatie ontvangen? Maak dan gebruik van het handige contactformulier op de website, waarin u precies kunt aangeven over welke producten u graag meer informatie zou willen ontvangen. E-mailen kan natuurlijk ook, doe dit naar info@tuintechniek.nl en we beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk.

Tuintechniek van Rijswijk is ook specialist in het ontwerpen en aanleggen van bedrijfstuinen of tuinen van bijvoorbeeld zorginstellingen.

Contact