Buitenkamer hout

 
Een buitenkamer van hout geeft uw tuin een mooie uitstraling en zorgt ervoor dat de tuin een verlengstuk is van uw woning. Tevens is het heerlijk om tijdens de warme zomermaanden buiten te zitten onder een overkapping. De medewerkers van Tuintechniek Van Rijswijk uit Halsteren, nabij Bergen op Zoom, leveren advies op maat, maken voor u een ontwerp en leggen ook een complete buitenkamer voor u aan.

Een buitenkamer van hout op maat gemaakt

Buitenkamers van hout kunnen door Tuintechniek van Rijswijk gemaakt worden met een vloer van Opti-Wood profielplanken. Dit is een hoogwaardig houtcomposiet van houtmeel en kunststof die uw buitenkamer een warme uitstraling geven. Tevens integreren wij een mooie buitenkeuken in uw buitenkamer van hout als u dat wenst. Bij Tuintechniek van Rijswijk zit u niet vast aan een bepaalde stijl. In overleg is alles mogelijk. Wij verwerken uw wensen tot een creatief ontwerp. Heeft u interesse en wilt u een tuinkamer op maat door Tuintechniek van Rijswijk laten ontwerpen en aanleggen? Maak dan kennis met onze specialiteiten!

Neem bij vragen contact met ons op

Tuintechniek Van Rijswijk uit Halsteren is op werkdagen te bereiken op het telefoonnummer 0164-683809. Hier kunt u tevens terecht met al uw vragen rondom het aanleggen van een buitenkamer van hout en andere tuinontwerpen. Wilt u meer informatie ontvangen? Maak dan gebruik van het handige contactformulier, waarin u precies kunt aangeven over welke producten u graag meer informatie zou willen ontvangen. E-mailen kan natuurlijk ook via info@tuintechniek.nl. We beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk. Tuintechniek van Rijswijk is ook specialist in het ontwerpen en aanleggen van bedrijfstuinen of tuinen van bijvoorbeeld zorginstellingen.

Contact