Bestrating tuin Bergen op Zoom

Bestrating van uw tuin in Bergen op Zoom laat u over aan de professionals van: hoveniersbedrijf Tuintechniek Van Rijswijk. Schakelt u ons in? Dan bent u verzekerd van optimale kwaliteit en nauwkeurigheid. Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven is uw bestrating bij ons in vertrouwde handen.

Veel mogelijkheden voor bestrating van uw tuin in Bergen op Zoom

Bestrating van uw tuin in Bergen op Zoom begint met keuzes maken. Kiest u voor sierbestrating van uw terras, of het aanleggen van een tuinpad? Naar welk type steen bent u op zoek? Geeft u de voorkeur voor klassiek natuursteen of passen degelijke tuintegels beter bij u? Komt u er niet helemaal aan uit? Wij denken graag met u mee zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom bij ons in Halsteren.

Meer informatie en contact

Neemt u voor meer informatie over bestrating van uw tuin in Bergen op Zoom gerust contact met ons op. Of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u graag te woord. Stuur een e-mail naar info@tuintechniek.nl of bel met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0164-683809.

Contact