Bestrating tuin Bergen op Zoom

Creatief ontwerp

Aanleg van uw tuin

Onderhoudscontracten

Als u uw tuin wilt laten bestraten, laat u dit over aan de professionals van hoveniersbedrijf Tuintechniek van Rijswijk uit Halsteren, nabij Bergen op Zoom. Dan bent u verzekerd van optimale kwaliteit en nauwkeurigheid als het aankomt op de bestrating van uw tuin in Bergen op Zoom. Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven is uw bestrating bij ons in vertrouwde handen.

Veel mogelijkheden als u uw tuin wilt laten bestraten in Bergen op Zoom

Uw tuin laten bestraten in Bergen op Zoom begint met keuzes maken. Kiest u voor sierbestrating van uw terras, of het aanleggen van een tuinpad? Naar welk type steen bent u op zoek? Geeft u de voorkeur voor klassiek natuursteen of passen degelijke tuintegels beter bij u? Komt u er niet helemaal aan uit? Wij denken graag met u mee zodat u een weloverwogen keuze kunt maken als het aankomt op de bestrating van uw tuin in Bergen op Zoom of regio West-Brabant. U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom bij ons in Halsteren.

Wilt u uw tuin in goede conditie houden?

Neem voor de bestrating van uw tuin in Bergen op Zoom contact met ons op

Wilt u graag uw tuin laten bestraten door een expert in Bergen op Zoom en verzekerd zijn van een goede afwerking én een klantgerichte service? Dan staan wij graag voor u klaar. Neemt u voor meer informatie over bestrating van uw tuin in Bergen op Zoom gerust contact met ons op. Of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u graag te woord. Stuur een e-mail naar info@tuintechniek.nl of bel met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0164-683809.

Contact