Zakelijk

“Voor een attractieve werkomgeving…”

Tuintechniek Van Rijswijk heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen en aanleggen van openbare ruimten, bedrijfstuinen en tuinen bij zorginstellingen.

De achterliggende gedachte bij deze vorm van tuinaanleg is vooral het inrichten van de omgeving waar mensen met plezier wonen en/of werken. Bedrijven hebben niet alleen een representatieve omgeving nodig die de uitstraling versterkt. Bij ieder project wordt gezocht naar de beste mogelijkheden en oplossingen om zo tot de ideale inrichting te komen.

Daarbij wordt verder gekeken dan de samenstelling van het groen. Criteria bij de inrichting van dit totaalbeeld zijn vaak de infrastructuur, parkeergelegenheid, het entreegebied, de verblijfsruimten en het kijkgroen.

De tuin is een afspiegeling van uw bedrijf. Ziet de tuin er goed uit, dan kan men er van uitgaan dat op uw bedrijf de zaken ook met aandacht worden benaderd.

Contact

Neem contact met ons op!

Creativiteit en daadkrachten worden binnen ons bedrijf gecombineerd. We willen u maatwerk leveren en waar voor uw geld. Daarnaast hoeft u geen onnodige kosten te maken. We stellen u in staat met uw budget uw wensen zo optimaal mogelijk te realiseren. Bent u nieuwsgierig of Tuintechniek van Rijswijk iets voor u kan betekenen? Neem dan contact op. Of kom langs tijdens onze openingstijden.
Contactpagina