Schooltuin laten aanleggen door ons uit Bergen op Zoom

Wilt u een schooltuin laten aanleggen in regio Bergen op Zoom? Dan zit u bij Tuintechniek van Rijswijk uit Halsteren op de juiste plek. Wij zijn er voor de particulier die zijn of haar tuin volledig wilt laten renoveren of aanleggen, maar ook voor zakelijke klanten voor het laten aanleggen van een schooltuin in regio Bergen op Zoom. Bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Een schooltuin aanleggen voor speelgenot onder kinderen in Bergen op Zoom

Het ontwerpen, realiseren en onderhouden van schooltuinen en buitenruimtes is voor ons bedrijf uit Halsteren een belangrijke tak van sport. Voor een grote diversiteit aan scholen hebben wij reeds de buitenruimtes in mogen richten of mogen onderhouden. Van peuterspeelzalen, kinderopvang en basisscholen tot en met het voortgezet onderwijs. Al deze onderwijsinstellingen maken van onze expertise gebruik. Ons werkgebied omvat West-Brabant en Zeeland en een deel van de Randstad. Wij geven u graag een greep uit onze werkzaamheden die wij uitvoeren als wij voor u een schooltuin aanleggen in Bergen op Zoom:

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wilt u graag dat de schooltuin aangepast wordt en wilt u deze door een erkend bedrijf in Bergen op Zoom laten aanleggen? Dan neemt u eenvoudig contact met ons op voor een kennismakingsgesprek waarin u uw wensen kenbaar maakt. Wij gaan vervolgens aan de slag met een ontwerp en dit zal resulteren in de aanleg van de schooltuin. U neemt contact met ons op door te bellen naar 0164-683809 of door een e-mail te sturen naar info@tuintechniek.nl.

Contact