Kunstgras

Easylawn dealer

Uw tuin… waar het gras altijd groen is….

Wij geloven dat iedereen van een mooi gazon moet kunnen genieten zonder dat het veel tijd kost om dit te onderhouden. U heeft geen groene vingers, goede bodem, goed weer of de juiste grassoort nodig om van een prachtig gazon te kunnen genieten. Daarom kunnen wij kunstgrasproducten aanbieden, die er niet alleen verrassend natuurlijk uitzien en natuurlijk aanvoelen, maar ook nog eens duurzaam zijn. Sinds kort zijn wij Easylawn dealer.

Easylawn maakt sterk betaalbaar, maar bovenal prachtig kunstgras voor iedere tuin, waarmee je veel tijd overhoudt voor de leuke dingen in en rond de tuin. Dit is de nieuwe manier om direct het ideale gazon te hebben.
Voor meer informatie: www.easylawn-kunstgras.nl

De wens van iedere golfer is een golfgreen in de eigen tuin. Nieuwe technieken op het gebied van kunstgras en infill zorgen ervoor dat die wens nu te realiseren is. Al geruime tijd is Tuintechniek van Rijswijk gespecialiseerd in de aanleg van golfgreens.

Waarom kiezen voor een putting green?
Zowel bij de aanleg van nieuwe, als bij aanpassingen van bestaande, tuinen zorgen wij ervoor dat het ontwerp van de green perfect past in de aanwezige situatie. We letten vooral op de bestaande lijnen in de tuin. Er is geen limiet aan de grootte of de vorm van de green. Bij de installatie wordt er een 15- stappen plan gevolgd, dat begint bij het uitzetten van de green en eindigt met het op snelheid walsen. Daarna kunt u aan ‘de slag’.

Contact