Aanleg

“Een groene geest en zwarte vingers”

Tuintechniek van Rijswijk is een middelgroot hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring in de verzorging van zowel aanleg als onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen voor particulieren en voor de zakelijke markt.
Een team van specialisten staat garant om van de grond rondom uw woning of bedrijf een ware oase te maken. Ook bedrijven hechten steeds meer belang aan de presentatie van de omgeving van hun bedrijf.

Creativiteit en daadkrachten worden binnen ons bedrijf gecombineerd. We willen u maatwerk leveren en waar voor uw geld. Een met zorg samengesteld tuinplan op papier wordt pas werkelijkheid als een team vakkundige hoveniers de uitvoering in handen neemt. Vakkundige hoveniers staan voor kwaliteit en kwantiteit. Door gebruik te maken van de meest moderne technieken en een goed onderhouden machinepark in eigen beheer, kan er degelijk vakwerk geleverd worden. Wanneer u zelf mee wilt werken aan uw tuin, behoort dat ook tot de mogelijkheden. Op deze wijze willen we u maximale vrijheid bieden bij de aanleg, renovatie of het onderhoud van uw tuin. Daarnaast hoeft u geen onnodige kosten te maken. We stellen u in staat met uw budget uw wensen zo optimaal mogelijk te realiseren. Voor specifieke informatie over de aanleg van uw tuin kunt u doorlinken naar:

Particulier

Zakelijk

Kunstgras

Zwemvijvers

Tuinkamers

Steenkorven

Schooltuinen

Contact